iPad (Air) serie
reparatie Hoorn

Hieronder vindt u de iPad Air serie reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Air serie reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPad Air 1 scherm origineel reparatie

Air 1 scherm

~ 250 minuten

€ 105 € 85

iPad Air 2017 scherm origineel reparatie

2017 scherm

~ 250 minuten

€ 125 € 105

iPad Air 2018 scherm origineel reparatie

2018 scherm

~ 250 minuten

€ 130 € 115

iPad Air 2019 10.2 scherm origineel reparatie

2019 scherm (10.2)

~ 250 minuten

€ 165 € 145

iPad Air 2 scherm origineel reparatie

Air 2 scherm

~ 250 minuten

€ 199 € 169

iPad Air batterij reparatie

Batterij

~ 350 minuten

€ 99

iPad Air laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 350 minuten

€ 99

iPad mini software problemen oplossen

Software

~ 60 minuten

€ 35

iPad Air vochtschade water

Vochtschade

~ 350 minuten

€ 85

iPad Air overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPad (Air) serie

Binnenkort..

iPad (Air) serie scherm reparatie

Binnenkort..

iPad (Air) serie batterij reparatie

Binnenkort..

iPad (Air) serie oplaadproblemen oplossen

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPad tablets. Gezien wij vanaf de Apple iPad 1 al tablets repareren mogen wij gerust spreken over specialisme in het vak.

Onze voordelen

  • Klaar terwijl u wacht*

  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.

iPhone, smartphone, tablet en computer reparatie met voor het vak.

Contact

Kleine Noord 1
1621JD Hoorn
0229 217 653
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afspraak