iPhone 5 / 5c reparatie Hoorn

Hieronder vindt u de iPhone 5 / 5c reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 5 / 5c reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone 5 / 5c scherm origineel reparatie

Scherm reparatie

~ 30 minuten

€ 75 € 54

iPhone 5 / 5c batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 35

iPhone 5 / 5c laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 60 minuten

€ 35

iPhone 5 / 5c camera reparatie

Camera

~ 60 minuten

€ 35

iPhone 5 / 5c netwerk verbinding reparatie

Verbinding

~ 60 minuten

Op aanvraag

iPhone 5 / 5c geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 60 minuten

€ 35

iPhone 5 / 5c achterkant reparatie

Achterkant

~ 120 minuten

Op aanvraag

iPhone 5 / 5c software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 5 / 5c vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 55

iPhone 5 / 5c overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

iPhone 5 / 5c reparatie Hoorn

In de Nokia tijden werden toestellen kleiner en kleiner. Met de komst van smartphones worden toestellen groter en groter. De iPhone 4 was groter t.o.v. zijn broertje/zusje (iPhone 3 en 3GS). De iPhone 5 is een maatje groter dan zijn broertje/zusje (iPhone 4/4s). Met de komst van de iPhone 5 is de telefoonmarkt op zijn kop gegaan. De iPhone 5 had het juiste schermgrootte, een prachtige camera en gaat zowat een hele werkdag mee. Het jaar daarop heeft iPhone vanwege de traditionele wijze een nieuwe toestel uitgebracht, de iPhone 5c. In principe is dit een iPhone 5 met een plastic behuizing. Dit hoort het toestel goedkoper te maken in productie.

iPhone 5 / 5c scherm reparatie

Gezien de iPhone 5 en 5c niet meer worden ondersteund (2018) raden wij simpelweg de replica schermen aan. Ondertussen zijn de originele schermen ook al uit de markt. De replica schermen bestaan al zo lang dat zij ondertussen voldoende tijd hebben gehad om de schermen zo goed mogelijk na te maken. Juist om deze reden, en natuurlijk gezien de waarde van het toestel zelf, raden wij de replica schermen aan.

iPhone 5 / 5c batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 5 / 5c oplaadproblemen oplossen

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Specialisme in het vak

  • Klaar terwijl u wacht

  • De laagste prijsgarantie

  • No cure no pay

  • Ruime assortiment

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.

iPhone, smartphone, tablet en computer reparatie met voor het vak.

Contact

Kleine Noord 1
1621JD Hoorn
0229 217 653
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afspraak