iPhone 8 (Plus) reparatie Hoorn

Hieronder vindt u de iPhone 8 (plus) reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 8 (plus) reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone 8 scherm origineel reparatie

(8) Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 89

iPhone 8 scherm replica reparatie

(8) Scherm Budget

~ 30 minuten

€ 69

iPhone 8 (plus) scherm origineel reparatie

(8 plus) Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 99

iPhone 8 (plus) scherm replica reparatie

(plus) Scherm Budget

~ 30 minuten

€ 79

iPhone 8 (plus) achterkant reparatie

Achterkant (behuizing) Origineel

~ 180 minuten

8 € 199

8 Plus € 219

iphone 8 (plus) batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 59

iPhone 8 (plus) laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 60 minuten

€ 59

iPhone 8 (plus) software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 8 (plus) vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 99

iPhone 8 (plus) overige

Overige

Klik voor overige vragen of reparaties

iPhone 8 (Plus) reparatie Hoorn

Een iPhone Xs maar dan met de maximale prestaties. Een extra groot OLED scherm wat zorgt voor prachtige kleuren, een grotere batterij voor meer uurtjes plezier zonder de netsnoer en een nog betere camera voor nog mooiere foto's en video's. De iPhone Xs Max is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en goud, 64, 256 of 512gb aan opslag.

iPhone 8 (Plus) scherm reparatie

Naast een origineel scherm kunt u ook kiezen voor een replica scherm. Hieronder de verschillen:

  • Een replica scherm is geproduceerd door externe bedrijven.
  • Niet iedereen merkt het verschil maar enkele kleuren komen niet exact overeen tussen beide soorten schermen.
  • Een origineel scherm is smooth tijdens het scrollen, de replica schermen kunnen lichte hapering/vertraging tonen. Ook dit is niet door ieder te merken.
  • Replica schermen gebruiken meer energie waardoor de batterij, welke normaal lekker lang meegaat, sneller leeg kan raken. Hoeveel minuten exact de batterij sneller raakt durven wij niet te zeggen, dit is afhankelijk van uw intensief gebruik.
  • Een origineel scherm is op een professionele wijze in elkaar gezet door experts waardoor deze meer tegen stoten en vallen kan t.o.v. de replica schermen. Dit betekend niet dat bij een kleine val een replica scherm uit elkaar zal vallen.

Conclusie: Sinds ongeveer midden 2019 begonnen de replica schermen het best goed te doen en was het verschil tussen beiden steeds minder geworden. Afhankelijk van het budget zou u op basis van de bovenstaande punten een beslissing kunnen nemen voor welk scherm u wilt gaan.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 8 (Plus) batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 8 (Plus) oplaadproblemen oplossen

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Specialisme in het vak

  • Klaar terwijl u wacht

  • De laagste prijsgarantie

  • No cure no pay

  • Ruime assortiment

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.

iPhone, smartphone, tablet en computer reparatie met voor het vak.

Contact

Kleine Noord 1
1621JD Hoorn
0229 217 653
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afspraak