iPhone 11 Pro reparatie Hoorn

Hieronder vindt u de iPhone 11 Pro reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 11 Pro reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone 11 Pro scherm origineel reparatie

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 239

iPhone 11 Pro scherm replica reparatie

Scherm budget

~ 30 minuten

€ 169

iPhone 11 Pro achterkant reparatie

Achterkant (behuizing) Origineel

~ 90 minuten

€ 319

iphone 11 Pro batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 79

iPhone 11 Pro laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 60 minuten
€ 89
iPhone 11 Pro camera reparatie

Camera

~ 45 minuten

Camera Voor € 99

Camera Achter € 109

iPhone 11 Pro geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 45 minuten

Bekend na onderzoek

iPhone 11 Pro software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten
€ 25
iPhone 11 Pro vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 99

iPhone 11 Pro overige

Overige

Klik voor overige vragen of reparaties

iPhone 11 Pro reparatie Hoorn

De iPhone 11 is het vervolg van de iPhone Xr maar dan met een dubbele camera achter. Naast een dubbele camera is er in principe weinig veranderd. Het toestel is, zoals iedere nieuwe toestel, iets sneller en waterdichter dan zijn voorganger. Ook is het toestel naast 64 en 128gb aan opslag beschikbaar in 256gb. Wij kunnen kiezen uit de kleuren zwart, wit, blauw, geel, koraal en rood.

iPhone 11 Pro scherm reparatie

De iPhone 11 is net uit en er zijn nu al replica schermen op de markt. Hieronder de verschillen tussen beide soorten schermen.

  • Replica schermen zijn gemaakt door niet Apple (gecertificeerde) bedrijven.
  • Alhoewel het meevalt kan het bij sommigen opvallen dat de kleuren niet exact overeen komen met de originele schermen.
  • Tijdens het scrollen op pagina's (niet tijdens het streamen van films) kan het bij sommigen opvallen dat het scherm lichtjes hapert/vertraagd t.o.v. de originele schermen.
  • Een origineel scherm is op een professionele wijze in elkaar gemonteerd waardoor deze steviger zijn en dus meer tegen val-en stootschade kunnen. Dit wilt niet zeggen dat een replica scherm niet tegen enkele stoten kan.

Conclusie: Niets kan tippen tegen een origineel scherm. Indien u het budget er niet voor heeft of u zou zich kunnen storen aan de lichte kleurverschil en vertraging tijdens het scrollen adviseren wij uiteraard een origineel scherm.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone 11 Pro batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 11 Pro oplaadproblemen oplossen

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

  • Klaar terwijl u wacht

  • De laagste prijsgarantie

  • No cure no pay

  • Ruime assortiment

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.

iPhone, smartphone, tablet en computer reparatie met voor het vak.

Contact

Kleine Noord 1
1621JD Hoorn
0229 217 653
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afspraak