iPhone SE 2020 reparatie Hoorn

Hieronder vindt u de iPhone SE (2020) reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone SE (2020) reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone SE (2020) scherm origineel reparatie

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 89

iPhone SE (2020) scherm replica reparatie

Scherm Budget

~ 30 minuten

€ 69

iPhone SE (2020) achterkant reparatie

Achterkant (behuizing) Origineel

~ 400 minuten

€ 209

iphone SE (2020) batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 49

iPhone SE (2020) laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 60 minuten

€ 59

iPhone SE (2020) camera reparatie

Camera

~ 45 minuten

Voor Camera € 59

Achter Camera € 99

iPhone SE (2020) geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 45 minuten

Bekend na onderzoek

iPhone SE (2020) software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone SE (2020) vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 75

iPhone SE (2020) overige

Overige

op aanvraag

Klik voor overige vragen of reparaties

iPhone SE 2020 reparatie Hoorn

Binnenkort..

iPhone SE 2020 scherm reparatie

Naast de originele schermen zijn er ook replica schermen op de markt. Replica schermen zijn schermen die niet geproduceerd zijn door Apple zelf. Hieronder enkele verschillen van elkander:

  • Het originele scherm is door Apple gemaakt waarbij de replica schermen door externe bedrijven zijn geproduceerd.
  • Er is een kleurverschil tussen beide schermen. Hoe meer jaren er voorbij gaan des te minder deze kleurverschil te merken is. Ook moeten wij vermelden dat niet iedereen deze kleurverschillen zien.
  • Het niet originele scherm reageert wel even snel op het tikken met uw vingers. Echter tijdens het scrollen is er een lichte vertraging welke ook niet door ieder te merken is.
  • De replica schermen gebruiken meer energie om zo optimaal mogelijk te functioneren, om deze reden loopt de batterij lichtjes sneller leeg dan bij een origineel scherm.
  • Originele schermen zijn steviger t.o.v. niet originele schermen gezien deze professioneler zijn gemonteerd. Een origineel scherm kan dus meer tegen enkele stoten (stootschade).

Conclusie: Wilt u kwaliteit en bent u bereid meer in te leveren? Dan raden wij uiteraard een origineel scherm aan. Gaat het toestel binnenkort worden vervangen of wilt/kunt u minder kwijt? Dan is een replica scherm in principe voldoende. Vooralsnog raden wij bij de iPhone 8 een origineel scherm aan.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone SE 2020 batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone SE 2020 oplaadproblemen oplossen

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Specialisme in het vak

  • Klaar terwijl u wacht

  • De laagste prijsgarantie

  • No cure no pay

  • Ruime assortiment

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.

iPhone, smartphone, tablet en computer reparatie met voor het vak.

Contact

Kleine Noord 1
1621JD Hoorn
0229 217 653
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afspraak