iPhone Xr reparatie Hoorn

Hieronder vindt u de iPhone Xr reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone Xr reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone Xr scherm origineel reparatie

Scherm origineel

~ 30 minuten

€ 159

iPhone Xr scherm replica reparatie

Scherm Budget

~ 30 minuten

€ 129

iPhone Xr achterkant reparatie

Achterkant (Behuizing) Origineel

~ 90 minuten

€ 239

iphone Xr batterij reparatie

Batterij

~ 30 minuten

€ 59

iPhone Xr laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 60 minuten

€ 75

iPhone Xr camera reparatie

Camera

~ 45 minuten

Voor Camera € 59

Achter Camera € 99

iPhone Xr geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 45 minuten

Bekend na onderzoek

iPhone Xr software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone Xr vochtschade water

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 99

iPhone Xr overige

Overige

op aanvraag

Klik voor overige vragen of reparaties

iPhone Xr reparatie Hoorn

De naam Pro zegt het al, het betreft een Pro toestel. Pro Max verklapt alles, het is het maximale wat Apple in dit toestel heeft geplaatst. Met een duurdere kostenplaatje mogen wij dan ook de beste specificaties verwachten die Apple momenteel in pedo heeft. Een nog snellere toestel dan zijn broertje, de iPhone 11, een nog betere camera en een nog grotere batterij is de iPhone Xs Max het toestel als u een grotere scherm wilt. Er is keuze uit de kleuren zwart, zilver, goud of middernachtgroen en 64, 256 of 512gb aan opslag.

iPhone Xr scherm reparatie

De iPhone is op moment van schrijven nog net uit en nu al zijn er alternatieve schermen welke goedkoper zijn dan de originele schermen. Goedkoper? Ja, want ze hebben enkele minpunten. Zie hieronder de verschillen:

  • De replica schermen hebben meer kracht nodig om optimaal te kunnen presteren. Omdat deze meer energie nodig heeft is de batterijduur ook minder dan bij een originele scherm.
  • Amper te merken maar er is een lichte kleurverschil tussen beide schermen. Gelukkig is dit niet door ieder te merken.
  • Tijdens het scrollen is er een lichte vertraging in het scherm. Ook dit is amper te merken en niet ieder heeft deze vertraging door.
  • Een origineel scherm is in elkaar gezet door professionals wat betekend dat deze steviger is dan een replica scherm. Dat betekend niet dat een replica scherm uit elkaar zal spatten bij stootschade. Maar een origineel scherm is wel steviger vanwege de wijze hoe deze in elkaar is gezet.

Conclusie: Originele schermen zijn en blijven dure schermen vanwege de dure productiekosten. Heeft u het budget er niet voor is het absoluut niet erg om te gaan voor een replica scherm. Heeft u het budget er wel voor en geen last van lichte kleurverschil of vertraging tijdens het scrollen? Ook dan is een replica scherm goed van pas. Wilt u alles het liefst origineel scherm, welke wij het liefst adviseren? Dan weet u zeker dat u altijd goed zit.

Uiteraard heeft u op beide schermen garantie en kunt u zonder bon gebruik maken van deze garantie (mits er een barst in het scherm zit). Lees hieronder ook onze zeer coulante garantiebeleid.

iPhone Xr batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone Xr oplaadproblemen oplossen

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Specialisme in het vak

  • Klaar terwijl u wacht

  • De laagste prijsgarantie

  • No cure no pay

  • Ruime assortiment

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.

iPhone, smartphone, tablet en computer reparatie met voor het vak.

Contact

Kleine Noord 1
1621JD Hoorn
0229 217 653
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afspraak