Telefoon Telefoonnummer: 0229 217 653
Email info@smartphonereparatiehoorn.nl

Kaart Kleine Noord 1 1621JD Hoorn

HTC M8 Reparatie

a

Hieronder vindt u de HTC M8 series reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van HTC M8 series reparatie.

Sleep uw muis over de omschrijving voor toelichting.

 

Omschrijving Prijs
HTC M8 Series Originele scherm + Frame (Touchscreen + LCD) €135.00
HTC M8 Series Originele achterkant Zwart / Wit €35.00
HTC M8 Series Dock Connector (oplaadproblemen) €49.00
HTC M8 Series Koptelefoon aansluiting (AUX) €39.00
HTC M8 Series Microfoon €49.00
HTC M8 Series Camera achter €49.00
HTC M8 Series Camera voor €39.00
HTC M8 Series Accu €55.00
HTC M8 Series Aan/Uit knop €49.00
HTC M8 Series Volume knop €49.00
HTC M8 Series Speaker: Oor speaker €49.00
HTC M8 Series Speaker: Luidspeaker €49.00
HTC M8 Series Trilmoter €49.00
HTC M8 Series Sim card tray €15.00
HTC M8 Series Software herstel €25.00
HTC M8 Series Chemische reiniging i.v.m. vloeistof-/vochtschade €75.00
HTC M8 Series Overige Onderdelen/reparaties Op aanvraag

 

HTC M8 series reparatie Hoorn

Is uw HTC M8 Series toe aan een reparatie dan bent u met uw HTC M8 Series bij Smartphone Reparatie Hoorn op het juiste adres. Onze monteurs zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken. Binnen uiterlijk 30 minuten is de reparatie van uw HTC M8 Series klaar.

In Hoorn is Smartphone Reparatie Hoorn bekend in hun expertise en biedt dagelijks aan vele klanten hulp in het repareren van HTC. Na de reparatie kunt u weer zorgeloos gebruik maken van uw HTC toestel en zult u in zeker mate verzekerd zijn van uw toestel.

Wij repareren dagelijks verschillende HTC modellen tot grote tevredenheid van onze klanten. De reparaties verschillen van waterschade tot gebroken schermen en wij zijn in staat om de schade snel en vakkundig voor u in orde te maken.

U kunt ons bellen voor een afspraak of online contact opnemen voor een terugbel afspraak. Wij hebben een ‘klaar terwijl u wacht’ service. U wordt ter plekke geholpen met uw beschadigde HTC.

Binnen een half uur zijn meeste de HTC reparaties klaar. Tijdens de reparatie van uw HTC kunt genieten van een gratis kopje koffie of thee. Hieronder kunt u de tarieven vinden van de meest voorkomende HTC reparaties.

 

HTC M8 series scherm vervangen
Heeft het scherm van uw HTC M8 Series een flinke stoot gekregen en wilt u het scherm van uw toestel vervangen? Dan kunt u bij ons uw HTC M8 Series scherm laten vervangen door een van onze specialisten. Onze monteurs zullen vakbekwaam het beschadigde scherm door een nieuw en origineel exemplaar vervangen en binnen uiterlijk 30 minuten weer voor u gebruik klaar maken.