Samsung A6 serie
reparatie Hoorn

Hieronder vindt u de Samsung A6 serie reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van Samsung A6 serie reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
Samsung A6 2018 scherm origineel reparatie

A6 2018
scherm (A600)

~ 60 minuten

€ 115 € 99

Samsung A6 plus 2018 scherm origineel reparatie

A6+ 2018
scherm (A600)

~ 60 minuten

€ 139 € 119

Samsung a6 batterij reparatie

Batterij

~ 45 minuten

€ 45

Samsung a6 batterij reparatie

Achterkant

~ 45 minuten

Op aanvraag

Samsung a6 laadconnector reparatie

Laadconnector

~ 45 minuten

€ 45

Samsung a6 geluidsproblemen reparatie

Geluidsproblemen

~ 45 minuten

Op aanvraag

Samsung a6 camera reparatie

Camera

~ 45 minuten

Op aanvraag

Samsung a6 software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

Samsung a6 vochtschade water

Vochtschade

~ 250 minuten

€ 65

Samsung a6 overige

Overige

op aanvraag

Op aanvraag

Samsung A6 serie

Binnenkort..

Samsung A6 serie scherm reparatie

Binnenkort..

Samsung A6 serie batterij reparatie

Binnenkort..

Samsung A6 serie oplaadproblemen oplossen

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopieerd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneert zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij volledig is opgeladen. Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogeheten laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van Samsung telefoons. Gezien wij vanaf de Samsung galaxy s2 al Smartphones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

  • Klaar terwijl u wacht
  • De laagste prijsgarantie
  • No cure no pay
  • Ruime assortiment

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.

iPhone, smartphone, tablet en computer reparatie met voor het vak.

Contact

Kleine Noord 1
1621JD Hoorn
0229 217 653
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afspraak