Skip to main content

iPad Pro reparatie Hoorn

Deze pagina is voor het laatste aangepast op: 15 oktober 2022

Hieronder vindt u de iPad Pro reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPad Pro reparatie.

Weet u niet welke model u heeft? Klik hier om uw model nummer te traceren.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPad 9e gen 2020 scherm reparatie origineel Hoorn

iPad 8e gen (2021)

~ 250 minuten

€ xx  €xx

iPad 8e gen 2020 scherm reparatie origineel Hoorn

iPad 8e gen (2020)

~ 250 minuten

€ xx  €xx

iPad 7e gen 2019 scherm reparatie origineel Hoorn

iPad 7e gen (2019)

~ 250 minuten

€ xx  €xx

iPad 6e gen 2018 scherm reparatie origineel Hoorn

iPad 6e gen (2018)

~ 250 minuten

€ xx  €xx

iPad 5e gen 2017 scherm reparatie origineel Hoorn

iPad 5e gen (2017)

~ 250 minuten

€ xx  €xx

iPad 4e gen 2016 scherm reparatie origineel Hoorn

iPad 4e gen (2016)

~ 250 minuten

€ xx  €xx

iPad batterij vervangen Hoorn

Batterij

~ 250 minuten

€ xx

iPad laadconnector reparatie Hoorn

Laadconnector

~ 250 minuten

€ xx

iPad software problemen oplossen

Software

~ 60 minuten

€ 25

iPad overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

Welke model iPad heb ik?

Binnenkort..

iPad Pro reparatie Hoorn

Binnenkort..

iPad Pro scherm reparatie

Binnenkort..

iPad Pro batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPad Pro reparatie Hoorn

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopierd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneerd zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij voledig is opgeladen.

Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogehete laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht*
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie
  • Denkt altijd met u mee

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.