Skip to main content

Samsung A03 serie reparatie Hoorn

Deze pagina is voor het laatste aangepast op: 15 oktober 2022

Hieronder vindt u de Samsung A03 reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van Samsung A03 reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
Samsung A03s scherm reparatie origineel Hoorn

A03s scherm (A037)

~ 45 minuten

€ xx  €xx

Samsung A03 scherm reparatie origineel Hoorn

A03 scherm (A035)

~ 45 minuten

€ xx  €xx

Samsung A03 core scherm reparatie origineel Hoorn

A03 core scherm (A032)

~ 45 minuten

€ xx  €xx

Samsung A03 batterij vervangen Hoorn

Batterij

~ 45 minuten

€ xx

Samsung A03 laadconnector reparatie Hoorn

Laadconnector

~ 45 minuten

€ xx

Samsung A03 camera reparatie Hoorn

Camera

~ 45 minuten

€ xx

Samsung A03 geluidsproblemen oplossen Hoorn

Geluid

~ 45 minuten

€ xx

Samsung A03 software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

Samsung A03 vochtschade problemen oplossen

Vochtschade

~ 180 minuten

€ xx

Samsung A03 overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

Samsung A03 serie reparatie Hoorn

Binnenkort..

Samsung A03 serie scherm reparatie

Binnenkort..

Samsung A03 serie batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een Samsung telefoon toe aan vervanging. Natuurlijk is dit afhankelijk van het gebruik van het toestel. Bij jongeren in het algemeen kan dit zelfs al na een jaar toe zijn aan vervaning door extreem (veel) gebruik. Gelukkig is het mogelijk een nieuwe batterij in te plaatsen zodat u weer een tijd tegenaan kunt. De reparaties duren gemiddeld een half uur en de kosten vallen in het algemeen mee.

Samsung A03 serie laadconnector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopierd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneerd zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij voledig is opgeladen.

Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogehete laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

Samsung A03 serie vochtschade reparatie

Alhoewel sommige Samsung toestellen spatwaterdicht zijn betekend dit niet dat zij tegen water kunnen. In de Samsung advertenties zien wij heel leuk hoe mensen zwemmen of rennen door het regen met de Samsung smartphone in de hand. Vooralsnog krijgen wij toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om die reden deze tekst. In meeste gevallen lukt het ons vochtschade te repareren. De eerste regel is, indien mogelijk, zet toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie slaagt. Vochtschade kent een complexe toelichting en om die reden vragen wij altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van toestellen. Gezien wij vanaf de Galaxy s2 al Samsung toestellen repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

  • Originele onderdelen
  • Klaar terwijl u wacht*
  • Ruime assortiment
  • 6 maanden coulante garantie
  • Denkt altijd met u mee

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.