iPhone 14 Plus reparatie Hoorn

Deze pagina is voor het laatste aangepast op: 14 oktober 2022

Hieronder vindt u de iPhone 14 Plus reparatie tarieven die het meeste voorkomen. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van iPhone 14 Plus reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.
iPhone 14 Pro Max scherm reparatie origineel Hoorn

Scherm origineel

~ 45 minuten

€ 399  €249

iPhone 14 Pro Max scherm reparatie replica Hoorn

Scherm replica

~ 30 minuten

€ 199  €159

iPhone 14 Pro Max backcover achterkant reparatie Hoorn

Achterkant

~ 400 minuten

€ 175

iPhone 14 Pro MAx batterij vervangen Hoorn

Batterij

~ 45 minuten

€ 109

iphone 14 Pro Max laadconnector reparatie Hoorn

Laadconnector

~ 45 minuten

€ 95

iPhone 14 Pro Max camera reparatie Hoorn

Camera

~ 30 minuten

€ 169 / €79

iPhone 14 Pro Max geluidsproblemen oplossen

Geluid

~ 30 minuten

€ 89

iPhone 14 Pro Max software problemen oplossen

Software

~ 45 minuten

€ 25

iPhone 14 Pro Max vochtschade problemen oplossen

Vochtschade

~ 180 minuten

€ 75

iPhone 14 Pro Max overige

Overige

op aanvraag

aanvraag

iPhone 14 Plus reparatie Hoorn

Binnenkort..

iPhone 14 Plus scherm reparatie

Binnenkort..

iPhone 14 Plus batterij reparatie

Gemiddeld na 2 jaar is een batterij van een iPhone toe aan vervanging. Tegenwoordig is het sinds IOS 12 te zien hoe een batterij capaciteit is. Dit kunt u zien onder InstellingenBatterij en vervolgens onder Batterijconditie. Indien de maximumcapaciteit 85% of minder is begint de batterij langzamerhand vervangen te worden. Staat er 80% of lager? Dan verschijnt er een reparatie melding. Het toestel gaat snel leeg, valt regelmatig (onder 20 a 30 procent) uit en het toestel wordt ook steeds trager. Wacht niet langer en vervang je batterij. Dit kan zonder afspraak binnen een half uur gerepareerd worden.

iPhone 14 Plus laadconnector reparatie

De laadconnector, op zijn klassiek Nederlands gekopierd vanuit het Engels dock connector, is de ingang waar het netsnoer ingaat. Naarmate u het toestel oplaad is er sprake van slijtage. Afhankelijk van het soort gebruik kan een laadconnector enkele jaren mee zonder kuren. Werkt u in de bouw of gebruikt u uw toestel tijdens het opladen? Dan kan dit inderdaad veel sneller defect raken. Wanneer uw laadconnector niet meer goed functioneerd zorgt het er ook voor dat het toestel niet optimaal laad. Dit zorgt ervoor dat het tot wel 2 keer langer op de netsnoer moet blijven alvorens de batterij voledig is opgeladen.

Deze module is breder dan het lijkt in eerste zicht. De microfoon welke gebruikt wordt tijdens het bellen is ook gemonteerd aan de zogehete laadconnector. Alhoewel de luidspreker een aparte module is is deze  gemonteerd op de laadconnector module.

iPhone 14 Plus vochtschade reparatie

Alhoewel sommige iPhone toestellen spatwaterdicht zijn betekend dit niet dat zij tegen water kunnen. In de Apple advertenties zien wij heel leuk hoe mensen zwemmen of rennen door het regen met de iPhone smartphone in de hand. Vooralsnog krijgen wij iPhone toestellen regelmatig met vochtschade, waarschijnlijk leest u ook om die reden deze tekst. In meeste gevallen lukt het ons vochtschade te repareren. De eerste regel is, indien mogelijk, zet toestel z.s.m. uit en zorg ervoor dat deze niet met stroom in contact komt. Breng deze z.s.m. bij ons langs en wacht niet (hoe langer u wacht hoe kleiner de kans dat de reparatie slaagt. Vochtschade kent een complexe toelichting en om die reden vragen wij altijd contact met ons op te nemen voor meer uitleg. Zie ook onze iPhone pagina over vochtschade / waterschade.

Garantie

Wij zijn zeer coulant wat garantie betreft. Wij zetten alle reparaties op uw (achter)naam in ons systeem waardoor u geen bon hoeft mee te nemen. Zelfs als wij u niet in ons systeem kunnen terugvinden kunnen wij aan het onderdeel zien dat deze bij ons is vervangen.

Wij vinden het geen probleem als u een maand of langer na de garantie langskomt bij kuren. Let wel op dat als er een barst of vocht in het scherm zit wij helaas geen garantie kunnen bieden. Dit, omdat wij het scherm opsturen naar de leverancier welke een barst of vocht nooit zal accepteren.

Wij hebben gelukkig een zeer lage retourpercentage wegens lange ervaring en kwalitatieve onderdelen. Zie ook de lovende recensies op Google, Facebook en overige beoordelingssystemen.

Specialisme in het vak

Smartphone Reparatie Hoorn heeft jarenlang ervaring in het repareren van iPhones. Gezien wij vanaf de iPhone 3 al iPhones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Onze voordelen

 • Originele onderdelen
 • Klaar terwijl u wacht*
 • Ruime assortiment
 • 6 maanden coulante garantie
 • Denkt altijd met u mee

Waarom wij

Naast onze expertise denken wij met u mee voor een gepaste oplossing. Bij meerdere reparaties passen wij een korting toe en indien nodig geven wij advies. Kort samengevat komt kwaliteit bij ons boven kwantiteit.

iPhone, smartphone, tablet en computer reparatie met  voor het vak.

Menu
 • Apple
 • iPhone reparatie
 • iPad reparatie
 • Samsung
 • Samsung Smartphone
 • Samsung Tablet
 • Huawei reparatie
Menu
 • Computer reparatie
 • Laptop reparatie
 • Macbook & iMac
 • Webshop
 • Blog
 • Over ons
 • Contact
Contact

Kleine Noord 1
1621JD Hoorn
0229 217 653
Whatsapp ons {Whatsapp}

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zonder afspraak